Du kan definitivt sluta röka med detta stora råd


Vissa tror att allt de måste göra för att sluta röka är att kasta bort alla sina tobaksvaror och lita på ren viljestyrka för att slå sina begär. Det är inget fel med att använda viljekraft för att hjälpa dig att sluta röka. Att sluta kräver dock inte överhuman styrka – du kan ha en lättare tid att sluta än du kanske tror. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att få över dig att röka. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Nikotinutbyteterapi

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en lång process.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig en mängd olika sätt att skapa en solid plan för att sluta röka. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; Men de tips du har lärt dig här kan hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link