Du kan ge upp dig att röka med dessa pekare


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljestyrka så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Medan detta verkligen hjälper, behöver det inte vara så svårt. Det finns många alternativ tillgängliga för dem som vill sluta röka.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Kallt Turkiet

Var lätt när du slutar röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Älskade OnesSource link