Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Har du i hela ditt liv någonsin hört en rökpresent om hur stor rökning är för deras hälsa, eller hur fysiskt bra det får dem att känna? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka , försök att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Nikotinutbyte

TIPS! Ta bara varje dag när det kommer. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Kraven kan vara överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, med tanke på att alla är medvetna av farorna med att röka. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link