Du kan ge upp rökning med dessa pekare


För många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När något skrivs in kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du går vidare, kan du börja förlänga dina mål.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikt i processen.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Battle Plan

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link