Du kan ge upp rökning med dessa pekare


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Följande gratis råd kan vara början på en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Tips! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du se inte de resultat du letar efter genast, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera Så här gör du sådana saker, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök att hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, gå ut på bio. Efter en längre tid, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer trangen att röka.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hålla dig att fortsätta med din avslutande resa. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Det här hjälper dig att stärka din gyckel avsevärt.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

TIPS! När du tänker sluta byt namn på varumärken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Det enda sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du rökt, var noga med att städa ditt hem noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar.

Hitta support genom att gå med online formulär och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativ för att du ska jämföra dina strategier med andra.

Planera hur du kan hantera stress. Mycket rökare används för att tända upp som svar på stress. Har mer än en ide om den första planen inte fungerar.

De första 7 dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter det att de fysiska begären har gått, är de begär som du känner mestadels psykologiska. Medan det fortfarande är svårt, blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Tips! Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Ändra dina rutiner som är associerade med rökning.

Du kanske tycker att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin har gjort i ditt liv. Men låt inte det hindra dig från att försöka. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte kunskap om ämnet . Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link