Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Det finns få rökare som inte vet att de borde sluta röka. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare anmärker på hur mycket de röker för att förbättra sin hälsa genom att röka. Icke-rökare har ingen aning om vad slutar ta, ex-rökare gör. Läs vidare för att ta reda på sätt att du kan utveckla en plan att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka, så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller ens gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har hänt, fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, däribland som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, måste du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till en olika rum att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare . Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Överväg att använda ett nytt märke när du först tänker sluta röka. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk på hur ditt liv du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva en recept på medicinen för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kanske kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

De flesta ex-rökare du känner antagligen inte lyckades få sitt första försök. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, försök att sluta igen omedelbart efter. Bara recommit varje gång du slutar lära dig under vägen.

Om du rökt, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du har slutat. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Nonsmokers kan inte fathom din önskan att röka en cigarett när du känner till de hälsomässiga kostnaderna. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. När du slutar är det svårt, det är möjligt genom kunskap och beslutsamhet. Kunskapen som delas ovan är från ex-rökare som du strävar efter att vara. Använd dessa idéer och anta hälsosamma vanor.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Hittills bör man inse hur mycket det finns att lära sig om Array. Med det sagt, om du har rätt information och vägledning, till exempel den här artikeln, kommer du inte att ha för mycket problem att räkna ut hur allting fungerar. Använd detta råd för att få en kant.Source link