Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Även om många människor tänker sluta röka, tycker de ofta att de saknar viljan för denna svåra uppgift. Den här artikeln innehåller en mängd tips som ger dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.Source link