Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Din familj önskar att du slutat röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Du får även rabatt på din sjukförsäkring om du kan sluta röka. Finns det något som borde stoppa dig? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Practice blir en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!Source link