Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta är en process.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Replacement Therapy

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas.

Överväg nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.

TIPS! Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.Source link