Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Vägen till stopp är bara en process.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en rökfri framtid.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under den här processen.

TIPS! Låt din familj och vänner vara hemma om att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Support Group

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att stimulera dig att sparka vanan.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig själv från lusten att röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om rökning kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

De flesta människor har svårt att sluta röka och det som fungerar för en rökare kanske inte fungerar för en annan. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.Source link