Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge upphov till, är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du har försökt att sluta röka, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Sluta röka

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista över anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälper dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, anskaffa stödet av dina vänner och kära. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Tips! Låt din familj och vänner komma in i hemligheten som du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Kick rökningens vana för dina käras hälsa. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Med några enkla tekniker i din arsenal vinner du kriget mot rökning. Om du följer anvisningarna i den här artikeln borde du kunna sluta vanan för länge. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.



Source link