Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Du kanske tror att sluta röka kräver att du fördubblar viljestyrka så att du aldrig ger dig frestelse eller vidrör en cigarett igen. Även om dessa tekniker kan hjälpa till med att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Late nights

Vila är viktigt när du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

TIPS! Bo i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Sluta röka

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

TIPS! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Coping Mechanisms

Förhoppningsvis kommer du, med informationen i den här artikeln, att bli bättre informerad om de åtgärder du kan vidta för att sluta röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig eftersom du skapar bättre hanteringsmekanismer.