Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Många människor planerar att sluta röka, men få faktiskt gör. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta vad du lär dig och använd den för att sluta röka för alltid.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala rec center eller i din kyrka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Övning kan också fungera som en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, börja sedan med en gång promenad. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Användning av en nikotinbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Tips! Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att försöka sluta röka. Tänk positivt på förbättringen av ditt liv du slutar röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Låt dig inte bli en statistik.

TIPS! Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Medan det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig att starta din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan också försöka röka en halv cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

Du borde känna dig bättre om dig själv, för du har tagit steget för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärde dig i den här artikeln.

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link