Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå om det. Liksom med allt i livet, ju mer kunskap du har om någonting, desto mindre förvirrande blir det. De råd som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.Source link