Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Några av dessa fördelar måste vara av motivation för dig, så att hålla en lista som är praktisk för de svåra tiderna är en stor hjälp. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Din resa till ett rökfritt liv börjar här.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att kyla kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för alltid. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.Source link