Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Du kommer inte att kunna sluta röka om du inte är motiverad. Du kommer att skörda otaliga belöningar från att sluta. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt . Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång på det. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link