Du kan göra det! Sluta röka idag med dessa beprövade tekniker


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Finns det något som borde stoppa dig? Gör det här och följ den här artikelns råd om att sluta vana och gå vidare.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

TIPS! När du känner en överväldigande rök att röka, använd fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de grymma fysiska abstinenssymptomen.

Älskade Ones

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Om du slutar röka, skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

Sluta röka

Det första steget i någon plan att sluta röka stannar. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Försök inte själv det här. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om den hjälper dig att uppnå det målet.

Nu är du redo och har kunskap att sluta röka för alltid. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link