Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. Kom ihåg dessa saker och samla hjälpsamma knep och tekniker, som liknar de saker du ser i den här guiden, för att hjälpa dig att sluta röka. Håll de råd du lär dig här praktiskt, så du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen i din väg att bli en icke-rökare.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Tänk inte på framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.Source link