Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Informationen och tipsen i denna artikel kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att fortsätta försöka sluta.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa detta steg tills det gör det .

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta att du inte hade.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Tänk på att röka ett märke cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan vara ett utmärkt första steg mot att ge dem upp.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar igen, skapa ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Hitta support via online formulär och samhällen. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Att sluta röka är en av de svåraste sakerna du någonsin kommer att göra. Det behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Det kan aldrig skadas för att ha bra information att arbeta med. Sätt tipsen från den här artikeln till jobbet i ditt liv, och förhoppningsvis sätta stopp för ditt beroende av cigaretter för alltid.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många misslyckas med att sluta för att de har fel tankegång.

För att lyckas med Array är inlärning kritisk. Du behöver lära dig allt du kan, så att du kan få en bra upplevelse. Använd tipsen i den här delen och du är säker på att lyckas.Source link