Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Nu är det dags att de flesta är medvetna om hur farlig rökning kan vara, men det gör det inte lättare att sluta. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Support Group

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kan ha en lättare tid att övervinna samma hinder om det uppstår igen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Du har tidigare tidigare använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om det är sant, hitta en annan avslappningsteknik när du är stressad. Du kanske tycker att tekniker som meditation, motion och yoga kommer att tillåta dig att bekämpa stress utan att röka.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Det finns också flera behandlingsalternativ som hjälper dig på vägen, inklusive receptbelagda läkemedel, nikotinersättningsterapi och homeopatiska läkemedel. Konsultera med din läkare för att bestämma det bästa handlingssättet när det gäller behandlingar.

Var uppmärksam på din kost medan du slutar. Att uppmärksamma din kost och inklusive lågt kaloriinnehåll, hälsosam mat kommer att ge dig ett steg i ditt slut på en mängd olika sätt. Om du har något att ockupera din mun och händer kan du ersätta rökningens beteende. Inkluderar dessa livsmedel i din dagliga kost kan också bidra till att skära ner på möjlig viktökning. Att få rätt vitaminer och näringsämnen hjälper dig att känna dig mycket bättre medan du går igenom uttag.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, men några bra råd kan göra så mycket lättare. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Du kan använda de tips som har gjorts för att förbättra hälsan hos både dig och din familj.Source link