Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du försöker sluta kanske du bara behöver en liten push ner på rätt väg. Tipsen hjälper dig att få lättare att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du är går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Avsluta är svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Uttagssymptom innefattar depression, depression och irritabilitet. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig på vägen för att sluta röka.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag . Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett i taget för att skära ner på din rökning.

Många som inte röker mer troligtvis misslyckades vid sitt första försök att sluta. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du ger dig möjlighet att röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära dig under vägen.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det igenom. Om du inte antar en positiv, optimistisk syn och en vilja att fortsätta, kommer du att ha svårt att döma din vana.

Sätt in listan där den kommer att kunna se den varje dag. Denna motivation kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Hitta support via onlinera forum och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp och informativ för att du ska jämföra dina strategier med andra.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Tips! Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna lättare. Riktig fysisk träning hjälper dig också att avvärja alla potentiell viktökning. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Skapa en mantra av de viktigaste anledningarna till varför du måste sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett värdefullt sätt att ta det fysiska och mentala fokuset bort från dina nikotinavtagningssymtom och lägga det på de saker som är viktigaste behov och behov.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Klipp tillbaka innan du avslutar. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

Om du befinner dig greppa för att du ska fortsätta, ta listan och läs den för att motivera dig att vara stark.

Djup andning

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kommer förbi ett cigarettbehov. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Tips! Avsluta tills du får det rätt. Många som inte röker mer troligtvis inte lyckades första gången de försökte.

Var medveten om vad dina vanor är. När kommer du mest sannolikt att vilja röka?

När du väl har fattat beslutet att sluta röka är det viktigt att du fortsätter. De flesta som slutar för bra försökte många gånger tills de äntligen lyckades. Om du återkommer, se varför du hade återfallet, plocka upp dig själv och kom tillbaka på din rökning plan.

Skapa belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spara mycket pengar när du behöver inte längre köpa cigaretter. Den här påtagliga fördelen med att inte röka kan motivera dig att hålla dig till en fantastisk motivator för att fortsätta att undvika att röka.

Tips! Håll dig borta från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin.

Det kan vara svårt att sluta röka, men att veta några användbara knep kan hjälpa till. Lär dig av de tips som presenterats här och du kommer att vara ett steg närmare ditt mål att sluta. Använd ovanstående förslag så att du inte bara skyddar din hälsa utan också din familjens hälsa.

Nu när du har lärt dig om Array, kan du lägga denna kunskap i praktiken. Om du använder denna information får du en bra start. Du får snart de resultat du alltid ville ha.Source link