Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Rökning kan negativt påverka ditt livs kvalitet. Rökning är en illaluktande vana som fläckar dina tänder och kläder. Det kan dock få en ännu större påverkan på din hälsa. Det är möjligt att ångra alla skador som orsakas av rökning genom att helt enkelt sluta. Om du inte är säker på hur du slutar läser du tips från den här guiden om hur du går till det här.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Börja med någon typ av övning för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att lyckas. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Bortsett från att du informerar dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytebehandlingar, t.ex. fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotis har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Att byta till örtte eller inte gå till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Gör det till din mantra för att aldrig få en puff av en annan cigarett. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Välj en av dessa tips för att prova idag.Source link