Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Även med de många negativa effekterna av rökning, kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om detta gäller dig kan informationen som presenteras här vara till nytta. Använd de som du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Supportgrupp

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en lista utifrån dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog för att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Försök röka endast en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar röka. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Skapa idéer för hur du hanterar stunder som är stressiga. En massa människor som röker används för att röka en cigarett när de blir stressade. Om du gör en plan på plats för att hålla dig från att ge in för dessa frestelser, kommer du att vara mer benägna att inte fånga en snabb rök. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna ut ur rökiga barer kan ersätta ditt begär.

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig något istället för att röka för att uppta din tid.

Om du ska sluta röka, kom ihåg att veckan en gång blir oundvikligen den tuffaste. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut toxiner, särskilt nikotin, vilket kan ge dig några obehagliga känslor. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Även om det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begär mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du har slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. De endorfiner som frigörs under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Om du inte lyckas sluta, bör du inte slå på dig själv eller bli avskräckt. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland. Ta reda på vad som gick fel och lära av episoden innan du började ditt arbete igen. Du kan bara lyckas nästa gång.

TIPS! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Substituera en hälsosam vana som träning för din rökning. De endorfiner som släpps efter träning ökar ditt humör och blir fysiska är ett utmärkt sätt att distrahera dig själv när du längtar efter en cigarett. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta . Nya innovationer för att sluta röka förekommer regelbundet. Det finns många alternativ på detta område, inklusive nikotinsubstitut och läkemedel mot motgångsbehandling. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

Dessa tips kan ge dig en bra start mot att bli tobaksfri. Du är värd ett liv utan tobaksberoende. Ge dig själv tillåtelse att leva utan beroende av rökning. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.Source link