Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Du kommer att ha nytta i hälsa och på andra sätt när du slutar röka.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att ge människor nära dig med din plan kan de ge du behöver den motivation du behöver.Detta kan vara det extra tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med att sluta planera.

Sluta röka

TIPS! Hitta metoden att sluta som är lättast för dig. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer benägna att sluta röka för gott .

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minska någon viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

TIP! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här hjälper dig att komma igång på vägen för att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och ger in en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många.

Sätt listan någonstans där du kommer att kunna se den framträdande varje dag. Det här hjälper dig att motivera dig under svaghetstimmar.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

Du är redan medveten om alla anledningarna till att bryta din rökvanor är en bra idé. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Använd dessa tips för att vara motiverad eller kämpa längtan. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Nu när du är beväpnad med den bästa informationen om Array, kan du lägga vad du har lärt dig att använda. Även om det är svårt att lära sig nya koncept, borde du veta grunderna nu. Du kommer att hålla dig informerad när du fortsätter.Source link