Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Rökning är en dålig vana som kan ha skadliga påverkan på din egen hälsa och hälsan för de människor som lever med dig. Du kan få lungcancer, hjärtinfarkt, emfysem och många andra tillstånd. Forskning har visat att second hand rök orsakar farliga hälsofrågor också. Av dessa skäl är det viktigt att du slutar omedelbart. Du kan hitta lite bra information för att komma igång med att sluta nu.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte sluta utan att ha en planerad hantering på plats. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Replacement Therapy

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din allmänna hälsa. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Hitta support via olika onlinefora och samhällen. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika känslomässiga kamperna som följer med denna resa.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Rökning har visat sig vara ohälsosam och farlig. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de största som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Du måste inse att begagnad rök är lika farlig, om inte mer farlig för människorna runt om dig, och du sätter din hälsa i fare också. Använd detta råd så att du kan lyckas med att sluta röka.Source link