Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. Allt som krävs är några bra skäl att övertyga dig om att dina insatser kommer att vara värda. Det kommer med stora hälso-, ekonomiska och känslomässiga fördelar. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja ditt försök att sluta röka.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Sluta röka

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Se till att du äter bra. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Sluta röka

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Om du vill lyckas sluta röka, måste du hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.