Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Många människor upptäcker att en av de svåraste sakerna de någonsin har haft att göra är att sluta röka. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för varje enskild person. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Nedanstående tips hjälper dig att sluta med framgång.

Sluta röka dagligen. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Att komma in i en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Nikotin-ersättningsterapi

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt.

Den olyckliga sanningen är att sluta röka kan vara mycket svårt, och det finns ingen teknik som fungerar för alla. Men det betyder inte att det är hopplöst för dig att sluta. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link