Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Flertalet rökare är väl medvetna om de därtill hörande riskerna, men ignorerar dem tydligt. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Sluta röka

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.Source link