Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är väldigt svårare att faktiskt stanna. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Du måste då tillämpa allt du lär dig i ditt dagliga liv för att sluta för livet.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Har många idéer, om din ursprungliga idé inte hjälper.

Sluta röka

Sluta röka idag. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och friskare utan att röka. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link