Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


För de flesta rökare är sluta det svårasta de någonsin kommer att göra i sina liv. Vidare finns det ingen enda strategi som garanteras att fungera för alla. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Prova några tips nedan för att upptäcka att sluta kan vara mindre svårt än du trodde.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Träning är också en bra stressavlastare.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Sluta rökaSource link