Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de ska sluta röka. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Läs vidare för deras råd och expertis.

Support Group

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Försök inte gå kallt kalkon.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla gör saker på egen väg. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Secondhand Smoke

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

Icke-rökare kan helt enkelt inte förstå varför du kanske vill röka när alla hälsokostnader beräknas. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.Source link