Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Det finns otaliga människor där ute som skulle älska att sluta röka. Det finns ingen hälsofördel för att röka. I själva verket är denna aktivitet skadlig för dina lungor, och skadan kan ta lång tid att vända. Så kolla in de tips och goda råd som denna artikel har att erbjuda. Ta sedan ett program för att sparka den rökavanen för alltid!

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Sluta röka

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Börja aldrig säkerhetskopiera. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träning är inte på något sätt en ersättning för nikotinberoende, men kan verkligen hjälpa till att minska några av begären.

Bara för att du kanske har misslyckats med att sluta före, finns det ingen anledning att vara avskräckt. Alla har samma möjlighet att ge sig upp i rösten, även de som är mycket välorganiserad och intensivt motiverad. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Rökningstoppning

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det finns fler nya produkter på marknaden än någonsin som är utformade speciellt för att hjälpa människor sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

Be om hjälp om du känner att du inte kan övervinna frestelsen att återvända till cigaretter. Det här kan vara vän, familj eller medarbetare; bara berätta för dem om din frestelse. Inte bara talar du om att du pratar i telefonen avlägsnar dig från ditt begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur man slutar röka och hålla cigaretter ur bilden för gott. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.

TIPS! Försök inte själv detta. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.Source link