Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Varje rök vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare om hur glad de är att de bestämde sig för att börja röka? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men ex-rökare gör det. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer. Sena nätter tenderar att vara en tid då ingen är i närheten, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökning vana på egen hand. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Prata med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är det första steget att sluta.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Att sluta direkt kan tyckas vara svårt först. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid en senare tidpunkt.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kampar.

Planera fram, så att du är beredd att hantera stress utan att tillgripa rökning. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Förbered dig på flera strategier, så du är redo om den första inte fungerar.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. När du slutar är det svårt, det är möjligt genom kunskap och beslutsamhet. Kunskapen som delas ovan är från ex-rökare som du strävar efter att vara. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.