Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Kom ihåg dessa oändliga skäl att sluta röka och använd tipsen från den här artikeln för att hjälpa dig att nå ditt mål. Kom ihåg dessa tips och använd dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

Du kanske vill bli medlem i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

10 minuter

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera dig ett läkemedel för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökuppehåll. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Tips! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

När du jobbar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.Source link