Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Rökning är väldigt ohälsosam och kan få mycket negativa hälsoeffekter på både dig och de människor som finns runt dem. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, lungcancer och emphysema. De som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det här är en bra anledning till varför att bryta vanan är väsentlig. Följande artikel kommer att ge dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, vilket borde göra det lättare att sluta.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minuser om att stoppa. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Anpassning och anpassning av listan gör det effektivare.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Motion är också en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar normalt, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Vila är viktigt när du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan finna det bra att träna under de flesta svår del av dagen, lära sig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, spela spel eller läsa en bok.

Har dina älskade stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig som kommer i konstant kontakt med Det. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig friskare.

De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sitt första försök. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

Totalt är rökning en extremt ohälsosam sak att göra, och det kan också vara farligt för dem runt dig, att du utsätter röken för. Hälsoriskerna som följer med rökning varierar. Det kan leda till lungsjukdomar, cancer och hjärtattacker. Begagnade rök är ett farligt hälsorisk mot alla som är nära dig. Förhoppningsvis kommer du att kunna bättre sluta röka genom att följa rådet i den här artikeln.

Om du verkligen vill sluta röka, få det bra att sluta. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta bra och aldrig tända en annan cigarett igen.

Förhoppningsvis har du hittat allt du behöver veta om ämnet Array. Att ha uppdaterad kunskap kan hjälpa till att säkerställa din framgång. Ju snabbare du lär dig om, desto tidigare kan du hantera ämnet bättre än idag.Source link