Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du avslutar denna irriterande vana. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka , försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla gör saker på egen väg. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att du har slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vansinnefulla fysiska abstinenssymptomen.

Stay Committed

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Rökning är en stegvis process som borde vara gjort dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Försök inte sluta röka utan stöd. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passera längs vägen. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på röken.

Secondhand Smoke

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det Det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle påverkas på ett stort sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

TIPS! Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

När du är frestad att röka, berätta för dig själv, "Nej. aldrig. Jag kommer inte att ta en enda puff. "När intensiv cravings kryper in, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. Berätta för dig de faror som tar den ena puffen kan göra. Detta kan stoppa dig i dina spår och göra det möjligt att kämpa av begäret.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.Source link