Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir processen. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen för en.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälpa till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Internet är ett utmärkt ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kommer andra quitters att vara redo att erbjuda vägledning, eftersom alla möter samma utmaningar och hinder.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att informera dina käras planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Vid denna tidpunkt bör det vara klart varför att veta att de bästa metoderna för att sluta röka är viktiga att förstå. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.Source link