Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Det beror på varför du inte har slutat än? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.Source link