Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Idag vet alla att rökning är ohälsosamt, men det är fortfarande extremt svårt att sluta. Självklart behöver du mer information innan du kan övertyga dig om att sluta. Läs vidare för att hitta bra tips för att hjälpa dig att sluta bra.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

10 minuter

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig själv att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Sluta röka

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Genom att följa tipsen här borde du hitta det lättare att få fotfäste och gå vidare för att sluta röka för gott. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link