Du kan lämna den dåliga vanan bakom dig


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutat röka. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Dessutom kommer andra quitters att vara redo att erbjuda vägledning eftersom alla möter samma utmaningar och hinder.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Många människor misslyckas, även om de är ordentligt motiverade. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Försök igen, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Fördelarna är mycket större än de tillfälliga svårigheterna, och det kommer att göra en kraftfull förändring i ditt liv. Du kan förbli motiverad och inse fördelarna med att sluta.

Friska livsmedel

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukter. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. Till att börja med ger det dig ett sätt att ockupera din mun och dina händer så att du inte missar de rörelser som är inblandade i att röka så mycket. Regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan hålla dig från att snacka på mindre hälsosamma livsmedel, vilket minimerar din viktökning. Dessa näringsämnen kan också bidra till att minimera abstinenssymptom.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Applicera råd från denna artikel till din egen genomtänkt anpassade plan och förhoppningsvis kommer du snart att vara en icke-rökare!