Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Många rökare önskar att de kunde sluta. Ändå är det mycket lättare sagt än gjort och alla de människor som vill sluta sluta hålla sig i vanan. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

När du är nära att ge efter för dina önskemål om en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får lov att hänge. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det . Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Låt dina nära och vänner veta att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Som det anges i artikeln är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Om du prioriterar detta och införliva föregående råd i din plan, kan du sluta tidigare än du trodde var möjligt.Source link