Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Medan alla är medvetna om farorna med att röka, fortsätter många människor att röka. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Det här är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

När du väl har bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på en viss dag.

TIPS! När du bestämt dig för att sparka röksvanan berätta din familj och dina vänner . Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du Följ verkligen dessa tips. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Genom att göra detta samt utnyttja de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.Source link