Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa detta steg tills det gör.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotintummi eller fläckar.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotin-ersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här hjälper dig att sluta röka.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Rökning kan vara den sak du med en form av stress för att lugna dig själv. Om det är sant måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många rökare har svårt att sluta för att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

Skapa en mantra baserat på anledningarna till att du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta är ett starkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga för dig.

Många tycker om att tugga tuggummi eller hårda godis för att göra detta. Andra har hittat elektroniska cigaretter erbjuder snabb lättnad.

När du väl väljer att sluta röka, kan du inte tillåta dig att misslyckas. De flesta som lyckats sluta har gjort flera gånger innan de faktiskt slutar. Om du upplever ett återfall, se varför du hade återfallet, och sedan gå upp och gå igen.

TIPS! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta.

Sluta röka

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du slutar röka. Många som misslyckas sluta röka, inom några månader. Det kan vara väldigt frestande att ge in i trängsel för en cigarett om du är trött eller stressad. Se till att du förstår de saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

Många som slutar röka utan användning av stoppmetoder gör det genom att ändra sina utsikter. Om du tar det dag för dag kan du sluta göra det mycket lättare.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Berätta för alla att du slutar cigaretter. Om många människor vet att du slutar röka, kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika dem eller förlora när det gäller deras förväntningar. Denna typ av motivation kan inspirera dig att vilja undvika att röka även när sakerna blir svåra.

När du bara börjar med din strävan att sluta röka, sätt upp din dag så att du ofta är på platser där rökning är förbjuden. Om du ska ha lite kaffe på ett ställe, istället för att sitta ute, varifrån rökare kan samlas. Att hålla sig borta från platser där du röker kommer att hjälpa till med begär.

Suddig Vision

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är värst, eller du kan få en ny hobby.

Känn risken för populära drogbehandlingar som skopolamin och atropin för att sluta röka. De kommer att minska nikotinavtagningssymtom, men de kan påverka ditt nervsystem. Några biverkningar som du kan få är yrsel, suddig syn, problemlösning och suddig syn. Du bör inte ersätta ett missbruksproblem med några andra allvarliga heathproblem.

En sak som i stor utsträckning komplicerar sparkar vanan är narkotikamissbrukets beroendeframkallande. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.

När man påbörjar en resa är kunskap den största sak att ha. Det är viktigt att veta om Array för att bli framgångsrik. Applicera de idéer som finns i denna del, och du kommer att vara helt nöjd.Source link