Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du försöker sluta röka kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Rådgivning nedan hjälper dig att sluta röka.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Skapa en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att hitta något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du vill sluta.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du kanske inte har.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, lära sig en ny skicklighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar.

Överväg att byta varumärken när du tänker att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, kommer alltid att ta hand om sig själv.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sin första gången de försöker. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du återkommer ska du snabbt ange ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle röka.

Även de människor som är mycket organiserade misslyckas ibland. Du kan bara lyckas med vägen.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckas med att sluta, kommer att påverka din hälsa på lång sikt istället för att visa upp som ett offer. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, ring någon för support. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla dina bekanta veta att du vill sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningslösningsgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Många människor som försöker sluta röka bär runt hårt godis eller tuggummi med dem. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en diet när du är i mitten av sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan gå långt med att hjälpa till. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Du borde nu få en bra bild av vad du ska göra med ditt Array-projekt. Fortsätt lära dig att se nya vägar till en bättre framtid. När du börjar bygga din förståelse av, kommer du att se hur användbar de är.Source link