Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Det är för att sluta är en svår uppgift, och folk återvänder bara till att röka eftersom det är så svårt att sluta. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra sluta lättare.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Sluta röka

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att slutföra med framgång.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Kraven kan vara överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Som du kan se, om du verkligen försöker, är det möjligt att sluta röka. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna bli av med din rökning vana för gott på nolltid.Source link