Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det här kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för hjälpmedel.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Foder dina begär med bara de hälsosamaste matarna, som frukt, grönsaker och fullkorn.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Gör inte allt här själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla nära och kära du har. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Vissa tycker att detta är till hjälp. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. För att öka din chans att lyckas utveckla ett stödsystem.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Hitta någonting som ger dig motivation, även om du känner för att ge upp. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid ett senare tillfälle.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och friskare utan att röka. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link