Du kan sluta röka med dessa mycket effektiva tips


Det här är stressiga tider i världen, och eftersom stress kan utlösa en uppmaning att röka kan det vara svårare att sluta nu än någonsin. Den här artikeln kan hjälpa till att öka dina chanser att lyckas.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Du kan bli överväldigad av begär. Överväg nikotinersättningsterapi. Införlivande av nikotingummin och fläckar i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Gör själv en lista med anledningarna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Försök inte sluta röka utan stöd. Be din familj till stöd när du slutar och accepterar deras hjälp. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir cravings. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Support System

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Studier har visat att det är ett av de bästa sätten att sluta röka med ett familjesystem. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar.

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande, kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna om hur man slutar.Source link