Du kan sluta röka med dessa tips


Rökning kan verkligen påverka ditt livs kvalitet. Det kan också orsaka många allvarliga hälsa dramatiskt. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Att sätta saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kanske bara är den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Sluta röka

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du startar igen, snabbt ange ett nytt slutdatum. Varje gång lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta nästa gång.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

TIPS! Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

När du slutar röka blir det inte lätt, det kommer att vara värt det när du ser hur det påverkar din hälsa, ditt utseende och ditt sociala liv. Nu när du har läst tipsen från den här artikeln, förhoppningsvis känner du dig mer säker på att du slutar sluta röka vanan. Välj några och börja idag!

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.