Du kan sluta röka med dessa tips


Du vet att du kommer att ha stor nytta av att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom det nu kommer att hjälpa dig i framtiden.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om detta inte händer genast bör du fortsätta försöka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan hjälpa dig på väg att sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du slår tillbaka och ger dig en cigarett, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta nästa gång.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Om du rökning hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta idag kommer du att hindra dig från att ta ett steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig motiverad och gör sluta verkar omedelbart viktig.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Rökning kan ha tidigare gett dig att göra i tider av stressavlastning. Om du har använt rökning för att lindra stress, är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

Sluta röka

När du slutar röka, äta mycket nötter, frön, grönsaker och frukt. Det finns många fördelar med att äta naturliga livsmedel medan du slutar röka. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid tillbakadragande.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Håll reda på dina rökvanor. När vill du röka mest?

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet när du är i mitten av att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Smaksättning påverkar smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk till dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Spendera lite tid på att tänka på de viktigaste orsakerna till att sluta röka. Stryk ner de viktigaste orsakerna och håll dem nära dig hela tiden. När du känner dig villig att röka, läs vad du har skrivit på ditt papper istället för att lysa upp.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de utlösare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att prata för någon annan än dig själv lyckas inte.

Om du tycker att du har en önskan att röka, välj en klip. Stiftet från lollyn håller handen som du brukar använda för att röka upptagen. Candy på lollipopen håller samtidigt din mun upptagen.

En kunnig akupunktör kan använda små nålar för att hjälpa dig att avgifta din kropp och lugna dina begär. Medan det kanske inte låter väldigt tilltalande, upplever de flesta patienter inte någon signifikant smärta.

TIPS! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om den hjälper dig att uppnå det målet.

Det kan ta minst tre gånger att slutligen sluta. Försök att stoppa kall kalkon första gången. Du har ungefär fem procent chans att lyckas, men någon måste vara en av tjugo – varför inte du? För ett andra slutdatum, minska gradvis. Om det inte går ut, gå bara in i ditt tredje försök gung ho! Konsultera med din läkare på receptbelagda läkemedel och sätta ihop en stödgrupp.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Men dessa fördelar kanske inte räcker för att ge dig tillräckligt med motivation att sluta. Tack och lov, de tips du just läst borde ge dig hjälp. Använd dessa tips för att vara motiverad eller kämpa längtan. På nolltid kan du gärna meddela dig själv som en icke-rökare.

Att lära sig allt du kan är det bästa sättet att få Array-framgång. Se till att du förstår de elementära aspekterna av. Använd tipsen i det här stycket och du är säker på att lyckas.Source link