Du kan sluta röka med dessa tips


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Ofta innebär upprättandet av en tobaksberoende att man släpper upp en uppgift eller konversation för att kunna gå ut för en cigarett. Om du verkligen är engagerad i att sluta med din tobaksvanor, läs vidare. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Support Group

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och hålla dig motiverad.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Sluta röka ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link